3-daagse safari Zuid-Tanzania

3-daagse Safari Zuid-Tanzania

Tijdens deze safari breng je een bezoek aan Mikumi National Park en de Udzungwa Mountains. Een avontuurlijke tour waarin je in korte tijd heel veel ziet van de diversiteit die Tanzania qua natuur te bieden heeft. Afhankelijk van je wensen verblijf je in eenvoudige banda’s of comfortabele lodges.

Dag 1 – Dar es Salaam – Mikumi National Park
‘s Morgens vertrek je samen met de gids vanaf Dar es Salaam. Na een mooie autorit via het plaatsje Morogoro, gelegen aan de voet van de Uluguru Mountains, arriveer je na 5-6 uur rijden bij Mikumi National Park. Na de lunch ga je het park verkennen en maak je een avontuurlijke game drive. Het landschap in dit park wordt gekenmerkt door de Mikumi Flood plain dat begrensd wordt door omliggende bergen.

Dag 2 – Mikumi – Udzungwa Mountains
Na het ontbijt maak je een tweede game drive en breng je een bezoek aan de Hippo Pool. Na de lunch rijd je verder door in zuidelijke richting naar de prachtige Udzungwa Mountains, waar je geniet van de groene bosrijke omgeving en fraaie geluiden uit het tropische regenwoud.

Dag 3 – Udzungwa Mountains – Dar es Salaam
Op deze derde dag maak je ‘s morgens onder begeleiding van een ranger een mooie wandeling door het beschermde natuurreservaat. Onderweg passeer je kleine beekjes en watervallen en zijn er veel bijzondere vogels en kleine aapjes te spotten. Rond het middag uur zal de terugreis worden ingezet naar Dar es Salaam waar dit 3-daagse programma eindigt.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »