3-daagse safari Noord-Tanzania

3-daagse Safari Noord-Tanzania

Ngorongoro, Tarangire, Lake Manyara, Tanzania SafariTijdens deze safari breng je een bezoek aan drie bekende parken in het noorden van Tanzania: Ngorongoro Krater, Tarangire en Lake Manyara National Park. Een gevarieerde safari trip waarin je in korte tijd heel veel ziet. Deze safari bieden wij aan in verschillende accommodatie klassen van eenvoudig kamperen tot aan luxe safari lodges.

Dag 1 – Tarangire National Park
‘s Morgens vroeg word je opgehaald door één van onze ervaren gidsen en beginnen je safari avonturen. Het eerste park dat je na een paar uur rijden bezoekt is het Tarangire National Park. Dit park staat bekend om de grote kudde olifanten die er leven. Het landschap kenmerkt zich door de vele imposante Boabab bomen en de rivier waar dorstige dieren vaak op zoek zijn naar verfrissing.

Dag 2 – Ngorongoro Crater Tour
Vandaag staat de wereldberoemde Ngorongoro Krater Tour op het programma. Onderweg naar de krater kun je genieten van geweldige uitzichten die overgaan in dichtere begroeiing verder omhoog naar de krater rand. Boven aangekomen daal je vervolgens weer zo’n 600 m af om de wilde dieren beneden op de kraterbodem van dichtbij te kunnen bewonderen.

Dag 3 – Lake Manyara National Park
Op deze derde safari dag bezoek je Lake Manyara. Zoals de naam al doet vermoeden, kenmerkt dit park zich door een groot uitgestrekt meer. Voordat je het meer bereikt, rijd je door een bos waar aapjes, olifanten en giraffen vaak worden gesignaleerd. In en rondom het meer zijn nijlpaarden en veel vogels te vinden. Rond lunchtijd verlaat je het park en zitten de safari avonturen er alweer op en wordt de terug rit naar Arusha ingezet.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »