Safari Kenia – Naivasha en Masai Mara

5-daagse Safari Kenia - Lake Naivasha en Masai Mara

Naivasha Masai Mara Safari KeniaEen leuke 4-daagse safari waarin je twee schitterende parken in het zuiden van Kenia gaat ontdekken, namelijk Lake Naivasha National Park en het beroemde Masai Mara National Park. Dit safari programma bieden wij aan in verschillende accommodatie klassen van eenvoudig kamperen tot aan luxe safari lodges.

Dag 1 – Nairobi – Lake Naivasha National Park
´s Morgens word je in Nairobi opgehaald en na een paar uur rijden arriveer je bij Lake Naivasha. Dit park biedt een grote diversiteit aan exotische vogels. Ook nijlpaarden, zebra´s, gnoes, waterbuffels en antilopen kun je bewonderen op Crescent Island, gelegen midden in het meer.

Dag 2 – Naivasha – Masai Mara
Na een ontbijt rijd je samen met de gids verder richting het zuiden naar de beroemde Masai Mara. Hier arriveer je in de middag en maak je een eerste game drive op zoek naar de ´Big Five´.

Dag 3 en 4 – Masai Mara National Park
Op deze derde en vierde safari dag maak je diverse game drives in Kenia´s meest befaamde Nationale Park. Het landschap kenmerkt zich door glooiende grasvlakten en prachtige acacia bossen. In de periode augustus t/m oktober kun je met een beetje geluk getuige zijn van de duizenden migrerende gnoes die de Mara rivier oversteken.

Dag 5 – Masai Mara – Nairobi
In de ochtend maak je nog een laatste mooie game drive in het park. Na de lunch vertrek je helaas alweer richting de bewoonde wereld waar de safari in Nairobi zal eindigen.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »