Rondreis op maat

Rondreizen - Tanzania, Kenia, Oeganda & Rwanda

Om een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij een aantal leuke rondreizen voor je samengesteld. Hierin is een combinatie gemaakt van een avontuurlijke safari met een verblijf op de tropische stranden aan de kust en/of een expeditie naar de top van Mount Kenia of Mount Kilimanjaro. Alle voorbeeld reizen zijn geheel aan te passen aan jouw individuele wensen.
Kijk voor meer inspiratie bij de diverse bestemmingen onderverdeeld in: Highlights, Off the beaten track en Specials.

Laat ons via het contactformulier weten waar jouw interesses naar uitgaan, dan maken wij graag een maatwerk reisprogramma dat helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Naast individuele reizen biedt African Touch ook speciale groepsreizen aan met een avontuurlijk karakter en een uitdagende missie. Bekijk het aanbod bij Specials Oost-Afrika.

14 dagen: Safari Noord-Tanzania en Zanzibar eiland
Gedurende deze 14-daagse reis bezoek je de populaire wildparken in het noorden van Tanzania: Arusha Nationalpark, Lake Manyara, Tarangire, Serengeti en Ngoronogro krater. Aansluitend vlieg je naar de oostkust en kun je op de parelwitte stranden van Zanzibar heerlijk nagenieten van alle safari avonturen.

14 dagen: Kilimanjaro en Zanzibar eiland
Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro, kun je in 6 of 7 dagen dagen beklimmen via de Machame Route – ook wel de Whiskey Route genoemd. Na een week van klimmen en dalen, kun je op Zanzibar in alle rust bijkomen en genieten van zon, zee en strand.

21 dagen: Kilimanjaro, Safari Noord-Tanzania en Zanzibar of Mafia eiland
Tijdens deze 3-weekse avonturenreis door Tanzania begin je met de beklimming van de Kilimanjaro via de Marangu Route – ook wel de Coca Cola Route genoemd. Aansluitend ga je op safari en bezoek je de bekende nationale parken in het noorden. Je reis eindigt op Zanzibar of Mafia eiland, waar de tijd even stilstaat en het turqoise zeewater je uitnodigt voor een frisse duik.

14 dagen: Zuid-Tanzania en Zanzibar of Mafia eiland
Het zuiden van Tanzania is minder toeristisch en biedt nog veel ongerepte natuur. Je bezoekt het Mikumi National Park, maakt een wandeling door de Udzungwa Mountains en gaat op Game Drive in Ruaha National Park. Na deze avontuurlijke safari, reis je naar een idyllisch tropisch eiland voor de kust van Tanzania, waar je heerlijk weg kunt dromen, maar ook prachtige duik- en snorkel excursies kunt maken.

14 dagen: Safari Kenia en Diani Beach
De eerste 7 dagen van deze reis maak je een safari naar een aantal populaire Keniaanse nationale parken, waaronder Lake Naivasha en het beroemde Masai Mara National Park. Vervolgens vlieg je vanaf de Masai Mara naar Mombasa aan de kust van Kenia. Hier geniet je de komende week van de schitterende stranden van Diani Beach.

17 dagen: Safari Kenia, Mount Kenia en Diani Beach
Je begint deze veelzijdige rondreis met een safari in de Masai Mara, vervolgens reis je door naar de nationale parken Lake Naivasha en Amboseli. Hierna ga je een sportieve uitdaging aan naar de top van Mount Kenia. Na afloop van deze enerverende eerste 11 dagen vlieg je vanaf Nairobi naar Mombasa waar je kunt nagenieten van alle avonturen uitkijkend over de azuurblauwe Indische Oceaan.

17 dagen: Safari combi Kenia/Tanzania en Zanzibar eiland
Tijdens deze rondreis begint je safari avontuur in Kenia waar je een bezoek brengt aan Lake Naivasha en de beroemde Masai Mara. Vanuit de Masai Mara steek je door naar de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti in Tanzania. Hierna vervolgt je safari naar de beroemde Ngorongoro krater en eindig je in Arusha. Vanaf hier vlieg je naar het tropische eiland Zanzibar voor een heerlijke week ontspanning in de Afrikaanse zon.

14 dagen: Oeganda Safari, Gorilla & Chimpansee Trekking
Een afwisselende rondreis door het zuidwesten van Oeganda met een bezoek aan de wildparken: Murchison Falls, Queen Elizabeth, Kibale, Bwindi en Lake Mburo National Park. Naast de Gorilla trekking in Bwindi, het hoogte punt van deze reis, bezoek je ook diverse andere prachtige parken en gaat de route langs de vele meren en watervallen die Oeganda rijk is.

16 dagen: Combi Highlights Oeganda en Rwanda
Tijdens deze rondreis start je in Oeganda en bezoek je de parken Murchison Falls, Kibale en Queen Elizabeth. Daarna reis je door in zuidelijke richting en maak je een Gorilla trekking in Bwindi (Oeganda) of Vulcano National Park (Rwanda). Daarna vervolgt de reis via Lake Burera naar Lake Kivu en eindigt de reis in Kigali.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.