Privé rondreis op maat

Privé rondreizen - Tanzania, Kenia, Oeganda & Rwanda

Om een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij een aantal leuke rondreizen voor u samengesteld. Hierin is een combinatie gemaakt van een avontuurlijke safari met een verblijf op de tropische stranden aan de kust en/of een expeditie naar de top van Mount Kenia of Mount Kilimanjaro. Alle voorbeeld reizen zijn geheel aan te passen aan uw individuele wensen.
Kijk voor meer inspiratie bij de diverse bestemmingen onderverdeeld in: Highlights, Off the beaten track en Group Specials.

Laat ons via het contactformulier weten waar uw interesses naar uitgaan, dan maken wij graag een maatwerk reisprogramma dat helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Naast individuele reizen biedt African Touch ook speciale groepsreizen aan met een avontuurlijk karakter en een uitdagende missie. Bekijk het aanbod bij Specials Oost-Afrika.

12 tot 14 dagen: Safari Noord-Tanzania en Zanzibar eiland
Gedurende deze 14-daagse reis bezoekt u de populaire wildparken in het noorden van Tanzania: Lake Manyara, Tarangire, Serengeti en Ngoronogro krater. Aansluitend vliegt u naar de kust en kunt u op de parelwitte stranden van Zanzibar nagenieten van alle safari avonturen.

12 tot 14 dagen: Kilimanjaro en Zanzibar eiland
Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro, kunt u in 6 of 7 dagen dagen beklimmen via de Machame Route – ook wel de Whiskey Route genoemd. Na een inspannende week op de berg, kunt u op Zanzibar heerlijk bijkomen en genieten van zon, zee en strand.

18 tot 21 dagen: Kilimanjaro, Safari Noord-Tanzania en Zanzibar of Mafia eiland
Tijdens deze 3-weekse avonturenreis door Tanzania begint u met de beklimming van de Kilimanjaro. De top van de berg is via verschillende routes in 6, 7 of 8 dagen te bereiken. Aansluitend gaat u op safari en bezoekt u de bekende nationale parken in het noorden. U reis eindigt op Zanzibar of Mafia eiland, waar de tijd even stilstaat en het turquoise zeewater u zal uitnodigden voor een verfrissende duik.

12 tot 14 dagen: Zuid-Tanzania en Zanzibar of Mafia eiland
Het zuiden van Tanzania is minder toeristisch en biedt nog veel ongerepte natuur. U bezoekt het Mikumi National Park, maakt een wandeling door de Udzungwa Mountains en gaat op Game Drive in Ruaha National Park. Na deze avontuurlijke safari, reist u naar een idyllisch tropisch eiland voor de kust van Tanzania, waar u heerlijk weg kunt dromen, maar ook prachtige duik- en snorkel excursies kunt maken.

12 tot 14 dagen: Safari Kenia en Diani Beach
De eerste week van deze reis maakt u een prachtige safari naar de bekende Keniaanse nationale parken, waaronder Amboseli, Lake Naivasha en het beroemde Masai Mara National Park. Vervolgens vliegt u vanaf de Masai Mara of reist u per trein vanaf Nairobi naar Mombasa. Hier geniet u de komende dagen van de tropische witte stranden van Diani Beach.

17 dagen: Safari Kenia, Mount Kenia en Diani Beach
U begint deze veelzijdige rondreis met een safari in de Masai Mara, vervolgens reist u door naar de nationale parken Lake Naivasha en Amboseli. Hierna gaat u een sportieve uitdaging aan en klimt in 5 dagen naar de top van Mount Kenia. Na afloop van deze actieve eerste 11 dagen vliegt u vanaf Nairobi naar Mombasa waar u, uitkijkend over de Indische Oceaan, kunt nagenieten van alle avonturen.

17 dagen: Safari combi Kenia/Tanzania en Zanzibar eiland
Tijdens deze rondreis begint u safari avontuur in Kenia waar u een bezoek brengt aan Lake Naivasha en de beroemde Masai Mara. Vanuit de Masai Mara reist u de grens over naar de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti in Tanzania. Hierna vervolgt uw safari naar de beroemde Ngorongoro krater en eindigt u in de stad Arusha. Vanaf hier vliegt u naar het tropische eiland Zanzibar voor een heerlijke week ontspanning in de Afrikaanse zon.

14 dagen: Oeganda Safari, Gorilla & Chimpansee Trekking
Een afwisselende rondreis door het zuidwesten van Oeganda met een bezoek aan de wildparken: Murchison Falls, Queen Elizabeth, Kibale, Bwindi en Lake Mburo National Park. Naast de Gorilla trekking in Bwindi, het hoogtepunt van deze reis, bezoekt u ook diverse andere prachtige parken en gaat de route langs de vele meren en watervallen die Oeganda rijk is.

16 dagen: Combi Highlights Oeganda en Rwanda
Tijdens deze rondreis start u in Oeganda en bezoekt u de parken Murchison Falls, Kibale en Queen Elizabeth. Daarna reist u door in zuidelijke richting en maakt u een Gorilla trekking in Bwindi (Oeganda) of Vulcano National Park (Rwanda). Daarna vervolgt de reis via Lake Burera naar Lake Kivu en eindigt de reis in Kigali.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »