Safari Kenia Tanzania

Hi Manon,

We vonden de reis helemaal fantastisch. Heel erg bedankt voor de organisatie we zijn er erg dankbaar voor. Wij vonden het eerste stuk in Kenia het leukste. Mede te danken aan Ben, die als gids echt heel goed was. We realiseerden ons aan het eind van de trip dat we hem niet genoeg tip hebben gegeven als we eigenlijk hadden willen. Daarom willen hem graag een kaart sturen, kun je die misschien een keer voor hem mee nemen van Rotterdam naar Kenia?

We hebben heel veel mooie dieren gezien, inclusief de big five. Speciaal omdat Bea nog nooit leeuwen had gezien. Het was ook heel leuk om verschillende landschappen te zien in de verschillende parken. De campsites waren erg avontuurlijk maar met meer comfort dan wat we in het verleden gehad hebben. De rhino lodge (en de ngorogoro krater) was een goede beslissing.

De laatste paar dagen op Zanzibar waren super relaxed, en het hotel vonden we super mooi. We hebben een dag excursies gedaan en dat was genoeg.

Nogmaals heel erg bedankt, we voelden ons heel erg welkom in het base camp. Het is een mooie en gezellige plek om te zijn.

Laten we contact houden.

groet,
Bea en Roelof


Bekijk reiservaringen van andere klanten.

Translate »