Safari TanzaniaDe winnaars van de Imagine Scholierencompetitie winnen een reis naar een ontwikkelingsland. In augustus 2016 zijn wij om die reden met een groep van acht studenten en twee begeleiders een week naar Dar es Salaam in Tanzania geweest.
Buiten een prima slaapplek (CEFA Hostel) en zeer kundige gidsen (Chris en Mozes) waren ook alle excursies perfect geregeld. Zo hebben wij met veel plezier een kookworkshop met albino’s, een snorkeltrip en een tweedaagse safari in Mikumi National Park beleefd. Met name de safari in Mikumi, waarbij wij overnachtte in het midden van het park, zal ons nog lang bijblijven. Naast olifanten, giraffen, krokodillen, zebra’s, impala’s, bavianen en nijlpaarden, hadden wij ook het geluk om een flink aantal leeuwen te zien.
Hoewel Manon niet aanwezig was in Tanzania, had je wel bijna dat gevoel. Alles was tot in de details geregeld en de gidsen ter plaatse waren van alle afspraken goed op de hoogte. Daarnaast was ook ruim voldoende aandacht voor nazorg van de reis.

Bedankt voor de reis en de goede zorgen!

Groet,
Frank Sekeris
Projectleider IMAGINE


Bekijk reiservaringen van andere klanten.

Translate »