Reis Tanzania

Waterfall, Moshi, Tanzania

Deze reis was voor ons speciaal op maat samengesteld, aangezien wij nog een paar dagen over hadden om te besteden in de buurt van de Kilimanjaro. Hiervoor hadden wij namelijk al een safari gedaan en wij wilden graag met wat cultuur onze reis beëindigen. African Touch heeft deze reis voor ons perfect op maat samengesteld.
Tijdens onze reis werden wij begeleid door Mike, een ervaren Kilimanjaro gids. Mike haalde ons op de afgesproken tijd en plaats en wij gingen allereerst op bezoek bij een Maasai dorp. Hier hebben wij overnacht in een traditioneel hutje en kregen wij een rondleiding door de levenswijze van de Maasai. De volgende dag hebben wij nog een enorm mooie waterval bezocht aan de voet van de Kilimanjaro en gegeten en geslapen bij de lokale bevolking. Op onze laatste dag zijn wij nog naar Lake Chala geweest en hebben wij in de namiddag nog in Moshi een rondje gelopen.
De samenwerking met African Touch is uitstekend bevallen. De communicatie met Manon was altijd perfect en de gids (Mike) was ook fantastisch. Het fijnste aan Mike was dat hij erg flexibel was. Onze wensen konden altijd worden ingepast.

Bedankt voor deze superreis!

Groet,
Frank & Tanja


Bekijk reiservaringen van andere klanten.

Translate »