4-daagse Fly-In Safari Selous Game Reserve

4-daagse Fly-In Safari Selous Game Reserve

Selous Game ReserveTijdens deze 4-daagse Fly-In safari vlieg je naar het uitgestrekte Selous Game Reserve, één van Afrika’s grootste beschermde wildreservaten, waar je zowel met een jeep, als per boot en te voet het park gaat verkennen. Afhankelijk van je wensen verblijf je in tenten, eenvoudige banda’s, comfortabele accommodatie of luxe lodges.

Dag 1 – Dar es Salaam- Selous Game Reserve
Vanaf Dar es Salaam vertrek je met een klein vliegtuigje naar het Selous Game Reserve. Bij aankomst bevind je je midden in de Afrikaanse wildernis en word je verwelkomd door een wildlife gids en rij je naar de accommodatie waar je de komende 3 nachten zult verblijven. Aan het einde van de middag tegen zonsondergang maak je een mooie bootsafari over de Rufiji River, het leefgebied van nijlpaarden en vele exotische vogels.

Dag 2 en 3 – Selous Game Reserve
Deze komende twee dagen ga je het game reserve verkennen per jeep. Je maakt diverse game drives en gaat op zoek naar olifanten, leeuwen, giraffe, apen en nog veel meer wild. Tussen de middag wordt een mooie plek uitgezocht voor een picknick lunch. In de namiddag keer je terug naar het kamp waar je ‘s avonds lekker kunt bijkomen van alle avonturen.

Dag 4 – Selous Game Reserve- Dar es Salaam
Vroeg in de ochtend neemt een lokale gids jullie mee de natuur in en maken jullie te voet een bush safari. Na terugkomst bij het kamp staat er een lekker ontbijt voor je klaar. Daarna is het helaas al weer tijd voor vertrek terug naar de bewoonde wereld. Je wordt naar de airstrip gebracht en vliegt terug naar Dar es Salaam. Vanuit de lucht kun je nog een laatste blik werpen op het natuurreservaat, voordat je de drukke stad weer tegemoet gaat. Doorvliegen naar het eiland Zanzibar voor een aantal dagen heerlijk verblijf aan het strand, kunnen wij ook voor jou verzorgen.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »