Het African Touch Team

Het African Touch Team

Wij zijn een enthousiast team bestaande uit gespecialiseerde reisadviseurs en deskundige gidsen en we kennen Oost-Afrika op onze duimpjes. Heel graag nemen wij jou mee op een onvergetelijk avontuur, waar je kennis maakt met al het moois dat deze reisbestemming te bieden heeft. Het creëren van een unieke en onvergetelijke ‘Afrika beleving’ staat bij ons centraal. We stellen reisprogramma’s zorgvuldig samen geheel op maat, afgestemd op jouw individuele wensen en budget.

Het African Touch Team beoogt een hoog service niveau en grote betrokkenheid richting haar klanten. Wij zijn tevens aangesloten bij de VVKR, een branche vereniging voor kleine gespecialiseerde reisorganisatie in Nederland.

African Touch Team
Safari Tanzania Kenia

Ontstaan

African Touch is in 2010 opgericht door mij, Manon van Oldenbarneveld, vanuit de liefde voor avontuurlijke reizen door Oost-Afrika. Mijn grootste passie is om dit deel van het Afrikaanse continent steeds verder te ontdekken, het liefst met een 4×4 auto, te voet, per fiets of in een klein vliegtuigje.

In 2001 reisde ik voor mijn studie 3 maanden naar Tanzania en maakte ik voor het eerst kennis met dit prachtige land. De ongerepte natuur, de grote diversiteit in landschappen en enorme uitgestrektheid, maar ook de eeuwenoude cultuur en de gastvrije bevolking die dit land kent, heb ik toen in mijn hart gesloten.

Na mijn studie ‘Zorgmanagement’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam te hebben afgerond, ben ik ontwikkelingswerk gaan doen en heb ik in die periode ook buurlanden Kenia, Oeganda en Rwanda ontdekt. Tijdens mijn reizen bezocht ik alle bekende ‘highlights’ en Nationale Parken, maar ook de kleinere parken en andere unieke plekken ‘off the beaten track’, kwamen op mijn pad. Samen met een aantal lokale gidsen, ontstond het idee een reisorganisatie op te zetten gespecialiseerd in dit veelzijdige deel van Afrika.

In de afgelopen jaren is een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd van ervaren gidsen, bijzondere accommodaties en lokale partner organisaties. Hieruit is een enthousiast team van fijne mensen ontstaan die met veel plezier jouw reis tot in de puntjes verzorgt en begeleidt. Inmiddels hebben al veel reizigers met ons een onvergetelijke reis gemaakt. Lees de mooie reiservaringen.