Safari Kenia – Amboseli en Tsavo East en West

4-daagse Safari Kenia - Amboseli en Tsavo

Safari Kenia Amboseli en TsavoTijdens deze safari breng je een bezoek aan de nationale parken Tsavo East, Amboseli en Tsavo West. Een mooie avontuurlijke safari waarbij je in korte tijd veel van de natuur en wildlife van Kenia kunt zien. Deze safari bieden wij aan in verschillende accommodatie klassen van eenvoudig kamperen tot aan luxe safari lodges.

Dag 1 – Mombasa – Tsavo West
´s Morgens na het ontbijt word je door onze gids opgehaald bij het hotel en rijd je in circa 4 uur naar Tsavo West National Park en maak je een eerste game drive. Dit park staat bekend om de fraaie vulkanische landschappen en de grote kudde olifanten die hier leven.

Dag 2 – Tsavo West – Amboseli
Vandaag rijd je vanaf Tsavo West naar Amboseli National Park. Dit park kenmerkt zich door een groot meer waar veel bijzondere vogels te bewonderen zijn. Ook olifanten genieten van de omliggende moerassen en nemen hier graag een modderbad met op de achtergrond het uitzicht op Afrika´s grootste berg, de Kilimanjaro.

Dag 3 – Amboseli- Tsavo East
Op deze derde safari dag maak je heel vroeg in de ochtend een tweede game drive om de dieren te zien die zich overdag vanwege de hitte liever schuil houden. Hierna verlaat je Amboseli National Park voor vertrek richting Tsavo East waar je in de namiddag een mooie game drive maakt en geniet van de zonsondergang.

Dag 4 – Tsavo East – Mombasa
‘s Ochtends maak je nog een laatste mooie game drive. Na de lunch is het helaas alweer tijd om terug te rijden naar Mombasa waar de chauffeur je afzet bij het hotel.

Deze safari kun je ook beginnen vanaf Nairobi en eindigen in Mombasa, waarna je nog een aantal dagen kunt verblijven aan de tropische witte stranden bij Diani Beach.

Assistentie nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies en offerte op maat.

Translate »